Το διάσημο αρωματικό τσουρέκι μας, με μαστίχα και μαχλέπι, φτιαγμένο με μια παραδοσιακή συνταγή που τελειοποιήθηκε μέσα στα χρόνια.
ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ
“Η γειτονιά γνωρίζει δόξες τις παραμονές του Πάσχα, αφού οι πελάτες του φούρνου της Αγίου Μελετίου, ανάμεσα στην 3η Σεπτεμβρίου και την Πατησίων, συρρέουν από όλη την Αθήνα για τα απαλά, κορδάτα τσουρέκια του που είναι αρωματισμένα με μαχλέπι, μαστίχα και λίγο πορτοκάλι. ”
Κική Τριανταφύλλη, bostanistas.gr, 11/4/2017